КУЛИНАРНА ДЕСТИНАЦИЯ

Помните ли онзи истински вкус на храната, който откриваме все по-рядко днес? Вкусът на зеленчуците, на прясната черноморска риба, на месото? Е, има едно място на нашето море, където със сигурност все още можете да го откриете и това е ресторантът на Сирена Холидей Парк. 

научи повече

РЕЗЕРВИРАЙ СЕГА

Философията, която следваме от години, е автентичността на вкусовете и безкомпромисното качество.Идеята ни от самото начало бе да вземем най-доброто от нашата кухня и да добавим акценти от интернационалната. От традиционни рецепти – мекици, палачинки, яйца, принцеси за закуска през топли обедни гозби и супи, паея, прясна черноморска риба до специалитетите ни на барбекю на дърва, които предлагаме вечер.

Десертите също приготвяме ние по домашни рецепти и всеки ден ви изненадваме с различни вкусове. Като морска дестинация към рибата имаме много специално отношение. Сервираме само прясна черноморска риба от нашето море. Рибното меню се изготвя според днешния улов! Мидите са от най-добрата мидена ферма на нашето Черноморие и винаги пресни. Продуктите, които опитвате в ресторанта на Сирена Холидей Парк, се зареждат всеки ден. С годините сме си изградили мрежа от доверени доставчици, които да ни снабдяват с най-доброто. Не правим компромис с качеството. 

Външната част на ресторанта е в просторна градина, естествена сянка правят дъбовете наоколо. Растенията се промъкват и вътре, където всеки детайл стои перфектно на мястото си. Искаме хората да не се чувстват в типичния ресторант, а да има по-лежерен вайб. 

Вътрешната част на заведението събира около 40 души и е подходяща и извън летния сезон за частни партита и събирания. Организираме и по-големи събития с до 70 души, когато времето позволява да сме навън. Като прибавим и уединеността в гората, далеч от тълпите от хора, празникът става още по-личен и приятен.Децата се забавляват в детския кът с батут и пясъчник, докато мама и татко се наслаждават на чаша хубаво вино.

В Сирена Холидей Парк се стараем да предлагаме цялостно преживяване на нашите гости, за да могат максимално да се насладят на почивката си. Добрата храна е важен детайл, за да се случи това. Ние сме място с традиции, които се стремим да запазим, за да се връщат клиентите ни при нас. Приятно е, когато посрещаме приятели за поредно лято! 

РЕЗЕРВИРАЙ СЕГА